Tuesday, May 10, 2011

I just have to show...

I just have to show you the result of the sale. My new desktop arrived last friday and it is a d-r-e-a-m. I am incredibly happy with it!A big thank you to everyone who stopped by the sale and helped me get back in business as soon as possible.

Much love, Antie! :)

7 comments:

Mimi Juneau said...

Congratulations! Nice machine :)

Anonymous said...

Yay! I'm glad to see you're up and running again with a great machine. And thanks so much for all of the excellent sale items, Antie. Everyone wins! :)

Laura18 Streeter said...

Aw yay Antie, congrats!!

Sylvan said...

Wonderful!

Zoechka K said...

Yay! Go make stuff!

Anonymous said...

hei! kan jeg spørre hvilke spesifikasjoner du så etter da du valgte deg ut den nye maskinen din? jeg lager også ting i sl, ikke på samme nivå som det du gjør hehe (stor fan, forresten! \o/), men jeg tenker at jeg bør se etter noe av det samme. min nåværende maskin er 7 år gammel, så på tide med en oppgradering :p takk for at du leste, hadde vært veldig spennende med et svar! :) bee.

Antonia Marat said...

Hei Bee! :D

Jeg kan absolutt ingenting om datamaskiner, men jeg har heldigvis en snill kjærest som hjalp meg med å plukke ut den nye datamaskinen. Føler meg ikke kompetent nok til å komme med råd, men som en generell pekepinn er det vel bra å fokusere på prosessor, grafikkort og RAM. Jeg bestilte min på Komplett. :)
Men uansett - Tror det er best om noen med mer peiling enn det jeg har ser litt nærmere på deg for deg. :)

-Antonia-